Sportvasten

Wat is Sportvasten?
Samen met ons train je in 10 dagen je lichaam de metabole switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen.
Wij stellen voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk sportvasten schema samen die je gedurende 10 dagen volgt. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Hoe werkt het?

Sportvasten gebeurt onder begeleiding van een Sportvastencoach. Het trainingsprogramma is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie en enig uithoudingsvermogen. De eerste drie dagen bouwen Sportvasters hun voeding af. Daarna volgen er drie sapvastendagen en vervolgens wordt de voeding gedurende vier dagen weer opgebouwd. Tijdens de kuur wordt er iedere dag 20-30 minuten intensief gesport. Sportvasters slikken natuurlijke voedingssupplementen waaronder aminozuren, mineralen en anti-oxidanten die afbraak van spierweefsel voorkomen en een hongergevoel tegengaan. De supplementen ondersteunen het lichaam ook om de zogenaamde metabole switch van suiker- naar vetverbranding effectiever te maken.

Advies gesprek

Blijvend resultaat lange termijn

Na de kuur is het lichaam ingesteld op vetverbranding. De zoetbehoefte is beduidend minder en de energie neemt toe. Doordat de stofwisseling structureel verandert, is er geen terugvaleffect. Mensen voelen zich fitter en leveren betere sportprestaties. Door de switch naar vetverbranding, blijven te zware mensen na de 10-daagse training afvallen tot hun ideale gewicht is bereikt. De switch van suiker- naar vetverbranding is blijvend wanneer Sportvasters eenvoudige voedingsrichtlijnen volgen en twee keer per week sporten.

Wetenschappelijk bewezen

De wetenschap achter Sportvasten is recent bevestigd in het toonaangevende ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’. Sportvasten wordt genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies.

Advies gesprek

Vrijblijvend intakegesprek?

Ben je nou geïnteresseerd in personal training? Plan een vrijblijvend intakegesprek in en ervaar een nieuwe manier van sporten!

Advies gesprek