Over Ons

Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Raymond (rechts) en Anthony (links). Samen hebben wij in juli 2020 Bolt Personal Training opgericht. Wij hebben Bolt Personal Training opgezet met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Door maatwerk te leveren en de klant persoonlijk te benaderen hebben wij in korte tijd al erg veel mensen kunnen helpen. Mede daardoor zijn wij uitgegroeid tot een erkende personal training studio in Leek en omstreken.

Een fijne sportschool waar ik iedere week met plezier heen ga! Anthony heeft mij de afgelopen 3 maanden geholpen 10kg af te vallen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik weet zeker dat ik het doel ga behalen bij Bolt Personal Training

Aura BroekTeamleider Albert Heijn

Sinds mei sport ik bij Bolt: 1x personal training en 2x small group trainingen. Hoewel ik echt een drempel over moest, want ik had nog nooit fitness gedaan en het leek me stiekem niks, ben ik zó blij dat ik de stap toch gezet heb. Ik vind het nu zelfs leuk! Het heeft me verbaasd -ondanks jaren niet gesport te hebben- hoe snel ik steeds sterker en fitter werd. Nu mis ik het sporten zelfs als ik niet kan, dus dat zegt genoeg over de skills van de trainers en de gezelligheid. Mocht je nog twijfelen, gewoon doen en inplannen die afspraak!

Martine Heemskerk

Sinds augustus 2020 ben ik lid bij Bolt en heb ik nog nooit zo veel zin gehad om iedere week minimaal 2 tot 3 x te gaan trainen bij een sportschool! De variatie en sportieve creativiteit in de, iedere keer weer verschillende, trainingen zijn voor mij doorslaggevend voor het plezier en om het vol te houden. Daarnaast vind ik persoonlijk de kleine groepen, de no-nonsense mentaliteit van de trainers en de professionele begeleiding (ook bij blessures) heel erg prettig.

Karin Dekens

Sinds juli sport ik met plezier bij Bolt personal training. Een gemoedelijke, gezellige plek en keuze uit verschillende soorten trainingen die ik onbeperkt kan volgen. Aan alles wordt gedacht en de trainers zijn professioneel. Tijdens en na de training krijg ik persoonlijk advies wanneer ik dat nodig heb. Wat ik belangrijk en prettig vind, ervaar ik hier. Er is ruimte voor een praatje en plezier tijdens de training en tegelijkertijd word je uitgedaagd om alles uit jezelf te halen. Ik heb leuke mensen ontmoet die open staan voor een praatje. Na de training kun je wat drinken of in de zomer een ijsje pakken. Het is de investering meer dan waard.

Annemarie Pranger

Anthony en Raymond zijn twee jonge heren die veel verstand van zaken hebben. Ze houden rekening met mijn kunnen en stellen bij waar nodig.

Eva KroonMarketeer, Van der Valk

Vrijblijvend intakegesprek

Ben je nou geïnteresseerd in personal training? Of lijkt het je leuk om met onze small group training mee te sporten? Plan een vrijblijvend intakegesprek in en ervaar een nieuwe manier van sporten!

Vraag aan!