Een van onze meest indrukwekkende en nieuwe tools om een uitgebreide gezondheidscheck te doen is de InBody 970 Body Analyzer, een geavanceerd apparaat dat een diepgaande blik werpt op jouw lichaamssamenstelling.

Wat is de InBody 970 Body Analyzer?

De InBody 970 Body Analyzer is een geavanceerd meetinstrument dat nauwkeurige en gedetailleerde informatie geeft over de samenstelling van jouw lichaam. Het gaat verder dan traditionele methoden zoals BMI (Body Mass Index) en geeft een dieper inzicht in de verdeling van spiermassa, vetmassa en watergewicht.

Op welke manier haalt de InBody 970 Body Analyzer informatie op ?

De werking van de InBody 970 is gebaseerd op bio-elektrische impedantieanalyse (BIA). Kort gezegd worden zwakke elektrische stromen door het lichaam gestuurd, en op basis van de snelheid van deze stromen door verschillende soorten weefsels, kan het apparaat nauwkeurig de hoeveelheid spiermassa, vetmassa en water in het lichaam meten. Het proces werkt snel, is niet gevaarlijk en laat enorm precies resultaat zien.

Waarom een InBody Scan?

Een InBody-scan is veel meer dan alleen maar cijfers op een scherm. Het biedt veel inzicht en begrip van jouw lichaamssamenstelling, wat van onschatbare waarde is voor het optimaliseren van jouw fitnessdoelen. Enkele redenen waarom een InBody-scan essentieel is:

  • Gerichter trainen: Met specifieke informatie over spiermassa en vetmassa kun je gerichter trainen om jouw lichaamssamenstelling te verbeteren.
  • Gezondheidsmonitoring: Het volgen van veranderingen in lichaamssamenstelling kan een vroegtijdige indicatie zijn van gezondheidsproblemen.
  • Motivatie: Tastbare resultaten werken als motivatie! Gebruik de scan als een motivatie tool om jouw vooruitgang te volgen en actief door te trainen richting je doel.
  • Individuele aanpak: Samen personaliseren we jouw workout planning op basis van de unieke behoeften van jouw lichaam.

Wat kost het bij Bolt Personal Training?

Voor de prijzen van InBody-scans bij Bolt Personal Training kan je contact met ons opnemen.

De InBody 970 Body Analyzer geeft je een diepgaand inzicht in jouw lichaamssamenstelling, waardoor we samen met jou kunnen kijken naar de meest efficiente training om het resultaat te bereiken waar je naar op zoek bent. Bij Bolt Personal Training staan we klaar om je te begeleiden op weg naar een gezonder en fitter leven.